MİLLÎ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU

Belgegeçer : 0
WEB http://mev66.meb.k12.tr
Adres : Bilal Şahin mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No9 Merkez/Yozgat
VİZYON : -İstiyoruz ki; *HER ÖĞRENCİ ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATTAN EŞİT YARARLANACAĞINI BİLSİN! -İstiyoruz ki; *VELİLER ÇOCUKLARININ OKULUN DUYGUSAL, SOSYAL VE PSİKOLOJİK GELİŞİMLERİNE OLUMLU KATKILARININ OLDUĞUNA İNANSIN VE İÇLERİ RAHAT ETSİN! -İstiyoruz ki; *ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK HEDEF OLARAK ALINSIN! -İstiyoruz ki; *ZAMANIN ÖNEMİ KAVRANMIŞ OLSUN VE İŞLER TAM ZAMANINDA VE OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ YAPILSIN!
MİSYON : *BİZ, MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU OLARAK, TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI, ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI OLARAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ SOSYAL,PSİKOLOJİK VE KÜLTÜREL AÇIDAN İYİ YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ! *DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEYEBİLEN, ARAŞTIRAN, BULGU VE TASARIMLARINI ARKADAŞ VE UZMANLARI İLE TARTIŞARAK SONUCA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞAN, *TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ İNCELEYEN VE ARAÇLARINI KULLANABİLEN, MİLLİ,MANEVİ,İNSANİ, EVRENSEL ETİK DEĞERLERE SAHİP , KENDİNE VE ÇEVRESİNE KARŞI SAYGI DUYAN, GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRME AZMİ İÇİNDE OLAN, TAM DONANIMLI İYİ İNSAN , İYİ VATANDAŞ YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ!
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : NORMAL ( TAM GÜN )
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.40-14.45
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon : Okulumuzun Pansiyonu bulunmamaktadır.
Lojman : Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis : Okulumuza öğrenci taşıyan servisler bulunmaktadır.
Ulaşım : Bilal Şahin mahallesine yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yozgat/Merkez/Bilal Şahin Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bilal Şahin mahallesinde bulunmakta olup,merkeze uzaklığı yaklaşık 1 km civarındadır.
Kontenjan Bilgileri : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu : 0
YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 0
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 0
Proje Çalışmaları : 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 0
Diğer Hususlar : Okulumuzun okuma salonu bulunmaktadır.